Kerstlunch LWBO (door Gerja)

Beste lezers,
Afgelopen vrijdag hebben we de LWBO kerstlunch gevierd aan boord van de Jacoba.
Jos en ik kwamen rond een uur of 11 uit het atelier en keukenbrigade was al druk bezig.
We konden spelletjes spelen (scrabble of kezen) en wie dat niet wilde kon de film “Skyfall” zien. Kezen is een soort mensergerjeniet met een kaartspel. Het kan door vier personen gespeeld worden in twee teams.
Laura en Coen waren een team, Margret en ik de tegenspelers. Rond 12.30 uur gingen we tijdelijk stoppen WANT tijd voor de lunch. Anders dan vorige jaren hadden we nu een buffet-tafel met tomaten-, pompoensoep, turks brood met kruidenboter, diverse salades, gevulde eieren met zalm, lasagne en nog veel meer………..
Ik vroeg Euridice, wil je niet meer eten? Neeeeeee sinds ik bij het LWBO werk ben ik een paar kilo aangekomen, hahaha.
Na de lunch kwam de topper Krolse Karla op een damesfiets met een assistent aanrijden, poeh ik moest vreselijk lachen. Blonde pruik, mooi opgemaakt, minirokjje, panty en halfgehakte zwarte pumps met als toetje een roze strik om haar scheenbeen.
Het optreden begon om half twee. Matthew werd als eerste uitgenodigd door Karla, voor een tangootje samen. Ik geloof dat hij 10x ‘nou ja zeg’ heeft gezegd. Vervolgens was Vinnie met kerstmuts aan de beurt. Volgens mij gaf Vinnie de beste show, hij heeft echt travestietentalent.
Toen mocht Anwar (onze aziatische collega) bij Karla komen. Anwar is een fantastische danser..
Het repertoire van Karla was erg veelzijdig van Westfriese- naar hardrocksongs om te eindigen met I am too sexy for your love door Right said Fred.
Frans zong tijdens de karaoke op zijn verjaardag “I am too sexy for my shirt” door Perdita ontworpen. Ik wist nooit dat Frans zo goed kan dansen, had ik nooit achter hem gezocht. Lieve lezers het was weer eens een sprankelend LWBO feestje! Groetjes, Gerja

20131220_133312 20131220_134144

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *