Opening Iets Anders (door Gerja)

Op dinsdag 26 november was het LWBO uitgenodigd op de opening van het nieuwe leerwerkbedrijf Iets Anders van Leekerweide.
Ons team bestond uit Frans, Perdita, Coen, Jos, Heleen 1, Heleen 2, Casper, Cees, Laura, Gerja en hond Benny. Als kadootje hadden we twee kussens uit ons atelier meegenomen.
De opening werd in een korte toespraak verricht door een wethouder uit Hoorn.
Het doel is ongeveer hetzelfde als bij het LWBO. Jongeren de kans geven om hun talenten te ontplooien en te ontwikkelen en ze dagbesteding aanbieden.
Iets Anders ligt op het bedrijventerrein De Oude Veiling in Zwaag. Het hele project wordt geleid door meneer D. Visje.
Na de opening was er thee, koffie en prachtige taartjes. Tot mijn grote vreugde kwam ik mijn (ex) collega Fabian tegen. In het verleden hebben veel samen gekookt, iedere keer nieuwe uitdagingen uitproberen, altijd spannend!
Voor Frans en Perdita was er gelegenheid om oude contacten te ontmoeten en nieuwe contacten te maken. Verder was er tafel met frisdrank, wijn, bier etc etc etc.
Ik ontdekte achter in het pand heerlijke hapjes. Zegt Perdita: ‘Waarom neem je er dan niet één?’ Ik: ‘Omdat ze nog in de doos zitten!’ Uiteindelijk heb ik niet één hapje genuttigd omdat ze zo op waren (arme ik).
Lezers, dit keer helaas geen foto’s omdat we dat vergeten waren……….
Tot de volgende keer, groetjes Gerja

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *