Werkbezoek Ruppert (door Gerja)

Beste lezers,
Gisteren 24 januari kwam wethouder Aart Ruppert op werkbezoek bij het LWBO. Perdita wilde dat Frans een schone werkbroek aandeed maar Frans begrijpt het verschil niet tussen schone en vieze werkbroeken. Een werkbroek is een werkbroek, hahaha.
Het bezoek begon met een rondleiding in de werkplaats (Twee Gebroeders). Vervolgens een fantastisch bereide koffie- en theetafel met cake en appeltaart door Heleen. Daarna was ik aan de beurt voor een kleine presentatie van een door Perdita voorbereide compilatie van LWBO-activiteiten en krantenrecensies. Pluimpje!
Ik dacht ik maak er iets smeuigs van over koken, wildbreien, het atelier, de uitjes afgelopen zomer en onze schoolreisjes. Eigenlijk zat een bezoek aan het atelier ook in de planning helaas was daar geen tijd voor. De wethouder heeft mij beloofd dat hij nog een keer komt voor een bezoek aan het atelier HA!
De wethouder heeft toen met Frans, Perdita en Frank gesproken over wat hij voor het LWBO kan betekenen. Daar was ik niet bij omdat ik niet van die materie op de hoogte ben.
Als afscheid werd er een Jacoba-muts op het hoofd van de wethouder gezet (weet niet door wie). Volgens Vinnie stond de naam aan de zijkant en hij trok hem recht.
Perdita nam nog wat foto’s waarop Frans en Vinnie achter de rug van de wethouder staan te geiten……….altijd dezelfde figuren.
Jos en ik kijken uit naar het tweede bezoek van de wethouder zodat hij de creaties visueel op het atelier kan bewonderen. Hopelijk tot snel met nieuwe info.
Lieve groetjes, Gerja

werkbezoek ruppert

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *