Verhaal van Laura

Beste lezers,

Hier een verhaal over wat we doen op de boot van het LWBO.

We bevinden ons in de ouwe haven van Hoorn. Het is een gezellige groep van ongeveer 20 mensen. De dag begint om 9.00 uur met koffie en thee en we bespreken wat we gaan doen die dag en wat erop het lijstje staat. We doen ook wel eens iets spontaans.

Er worden ook boodschappen gedaan voor de catering en ze maken het klaar om het om 12 uur op tafel te zetten. Voor en na het eten zijn er mensen bezig met houtbewerking en repareren van dingen bijvoorbeeld fietsen en bootjes en opknapwerkzaamheden. Er is een groepje mensen naar Edam geweest en hebben daar op de werf de HN7 opgeknapt en ze hebben het naar hun zin gehad. De haven wordt ook schoon gehouden door een koppeltje dat door de haven heen vaart. Er zijn verschillende locaties met activiteiten, zoals een atelier daar maken en repareren ze dingen met stof. En een moestuin en daar eten we ook van. En een zeefdrukkerij daar bedrukken we t-shirts, tasjes en dat is een hele uitdaging en we wandelen na het eten met of zonder hond.

Een gezellig potje scrabble doen we ook en dat is heel leerzaam. Elke donderdag wordt er ook gezwommen bij de waterhoorn en met mooi weer in het IJsselmeer. En dan gaan we ook picknicken. Er wordt ook geholpen bij watertaxi. Er is ook een legoproject.

En s middags sluiten we af met het logboek en een kop koffie/thee en zo wordt onze dag gevuld met veel plezier en grapjes met ups en downs.

Laura

laura melkvaarder

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.